REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 350 gramų morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 0.5 stiklinės pieno
- 40 gramų pomidorų padažo
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas fazanų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną).
Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies.
Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno.
Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio.
Viskas patroškinama apie 15 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 350 gramų morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 0.5 stiklinės pieno
- 40 gramų pomidorų padažo
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas fazanų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną).
Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies.
Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno.
Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio.
Viskas patroškinama apie 15 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą