Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek migdolų (tarkuoti)
- 2 vienetai obuolių
- 3 vienetai svogūnų
- 500 gramų silkių (silpnai sūdyta)
- šiek tiek majonezo
- 15 vienetų razinų (išmirkytos (Jumbo))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Saldžiarūgštis marinatas (vanduo, citrinos rūgštis, actas, cukrus, karis, aliejus).
Plonais žiedais supjaustyti svogūną ir dviem parom užpilti marinatu. Supjaustytą silkę padėti ant silkinės, ant viršaus marinuotus svogūnus, sekantis sluoksnis - burokine tarka tarkuoti obuoliai, ant viršaus - majonezas (kaip šūba), užbarstyti tarkuotais migdolų riešutais, razinom. Marinatas turi būti šaltas, kitaip svogūnai bus kaip virti, kario nedaug, tik dėl spalvos. Su kiekiais galima improvizuoti - ar svogūno daugiau, ar obuolio. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek migdolų (tarkuoti)
- 2 vienetai obuolių
- 3 vienetai svogūnų
- 500 gramų silkių (silpnai sūdyta)
- šiek tiek majonezo
- 15 vienetų razinų (išmirkytos (Jumbo))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Saldžiarūgštis marinatas (vanduo, citrinos rūgštis, actas, cukrus, karis, aliejus).
Plonais žiedais supjaustyti svogūną ir dviem parom užpilti marinatu. Supjaustytą silkę padėti ant silkinės, ant viršaus marinuotus svogūnus, sekantis sluoksnis - burokine tarka tarkuoti obuoliai, ant viršaus - majonezas (kaip šūba), užbarstyti tarkuotais migdolų riešutais, razinom. Marinatas turi būti šaltas, kitaip svogūnai bus kaip virti, kario nedaug, tik dėl spalvos. Su kiekiais galima improvizuoti - ar svogūno daugiau, ar obuolio. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą