Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek migdolų (tarkuoti)
  • 2 vienetai obuolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 500 gramų silkių (silpnai sūdyta)
  • šiek tiek majonezo
  • 15 vienetų razinų (išmirkytos (Jumbo))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Saldžiarūgštis marinatas (vanduo, citrinos rūgštis, actas, cukrus, karis, aliejus).
    Plonais žiedais supjaustyti svogūną ir dviem parom užpilti marinatu. Supjaustytą silkę padėti ant silkinės, ant viršaus marinuotus svogūnus, sekantis sluoksnis - burokine tarka tarkuoti obuoliai, ant viršaus - majonezas (kaip šūba), užbarstyti tarkuotais migdolų riešutais, razinom. Marinatas turi būti šaltas, kitaip svogūnai bus kaip virti, kario nedaug, tik dėl spalvos. Su kiekiais galima improvizuoti - ar svogūno daugiau, ar obuolio. Skanaus!

Autorius: Irena

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek migdolų (tarkuoti)
  • 2 vienetai obuolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 500 gramų silkių (silpnai sūdyta)
  • šiek tiek majonezo
  • 15 vienetų razinų (išmirkytos (Jumbo))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Saldžiarūgštis marinatas (vanduo, citrinos rūgštis, actas, cukrus, karis, aliejus).
    Plonais žiedais supjaustyti svogūną ir dviem parom užpilti marinatu. Supjaustytą silkę padėti ant silkinės, ant viršaus marinuotus svogūnus, sekantis sluoksnis - burokine tarka tarkuoti obuoliai, ant viršaus - majonezas (kaip šūba), užbarstyti tarkuotais migdolų riešutais, razinom. Marinatas turi būti šaltas, kitaip svogūnai bus kaip virti, kario nedaug, tik dėl spalvos. Su kiekiais galima improvizuoti - ar svogūno daugiau, ar obuolio. Skanaus!

Autorius: Irena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų