• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 6 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 400 gramų ėrienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame marinatą: sojos padažą sumaišome su aliejumi, įspaudžiame citrinos sultis, suberiame druską, kalendrą, garstyčias ir sutrintą česnaką. Viską dar kartą išmaišome.
    Ėrieną supjaustome kubeliais ir apipilame marinatu.
    Marinuojame mėsą apie 5-6 valandas arba jei yra laiko - apie parą.
    Kepame šašlykinėje ant įkaitusių žarijų.

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 6 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 400 gramų ėrienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame marinatą: sojos padažą sumaišome su aliejumi, įspaudžiame citrinos sultis, suberiame druską, kalendrą, garstyčias ir sutrintą česnaką. Viską dar kartą išmaišome.
    Ėrieną supjaustome kubeliais ir apipilame marinatu.
    Marinuojame mėsą apie 5-6 valandas arba jei yra laiko - apie parą.
    Kepame šašlykinėje ant įkaitusių žarijų.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų