REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 2 vienetai porų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 3 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (susmulkinti)
  • 350 gramų tešlos (Empanadas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą 3 stiklines vandens, pasūdykite, sudėkite vištienos krūtinėlę, 1 stambiai supjaustytą svogūną ir virkite apie 20 min., kol mėsa pilnai išverda.
    Išvirtą vištieną palikite pravėsti, o pravėsusią supjaustykite nedideliais gabalėliais.
    Įkaitinkite troškintuvėje aliejų ir 2 min. pakepinkite jame susmulkintą likusį svogūną.
    Svogūnui apkepus sudėkite į troškintuvę supjaustytus porus (baltas dalis) ir pakepinkite apie 10 min.
    Svogūnui ir porams apkepus sudėkite supjaustytą vištieną, papriką, raudonuosius pipirus, pagardinkite raudonėliu druska bei pipirais ir maišant patroškinkite apie 5-8 min.
    Supjaustykite kietai virtą kiaušinį.
    Iškočiokite plonai tešlą ir išspauskite apvalius blynelius.
    Kiekvieno blynelio viduryje dėkite po pusę šaukšto patroškinto įdaro, šiek tiek virto kiaušinio ir perlenkus gražiai užspauskite tešlos kraštus. Kad tešla geriau suliptų galite pavilgyti vandeniu.
    Kiekvieną pyragėlį aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite apie 12-15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite šiltus.
    Skanaus!

Autorius: Aušrinė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 2 vienetai porų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 3 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (susmulkinti)
  • 350 gramų tešlos (Empanadas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą 3 stiklines vandens, pasūdykite, sudėkite vištienos krūtinėlę, 1 stambiai supjaustytą svogūną ir virkite apie 20 min., kol mėsa pilnai išverda.
    Išvirtą vištieną palikite pravėsti, o pravėsusią supjaustykite nedideliais gabalėliais.
    Įkaitinkite troškintuvėje aliejų ir 2 min. pakepinkite jame susmulkintą likusį svogūną.
    Svogūnui apkepus sudėkite į troškintuvę supjaustytus porus (baltas dalis) ir pakepinkite apie 10 min.
    Svogūnui ir porams apkepus sudėkite supjaustytą vištieną, papriką, raudonuosius pipirus, pagardinkite raudonėliu druska bei pipirais ir maišant patroškinkite apie 5-8 min.
    Supjaustykite kietai virtą kiaušinį.
    Iškočiokite plonai tešlą ir išspauskite apvalius blynelius.
    Kiekvieno blynelio viduryje dėkite po pusę šaukšto patroškinto įdaro, šiek tiek virto kiaušinio ir perlenkus gražiai užspauskite tešlos kraštus. Kad tešla geriau suliptų galite pavilgyti vandeniu.
    Kiekvieną pyragėlį aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite apie 12-15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite šiltus.
    Skanaus!

Autorius: Aušrinė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų