REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės sirupo (cukraus)
- 500 mililitrų vandens
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- šiek tiek aliejaus (patepimui)
- 50 gramų mielių (šviežios)
- 110 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dribsnius užpilti karštu vandeniu (0,5 l).
Mieles ištirpinti 75 g šilto vandens.
Kai dribsnių košelė atvės, supilti mieles, sudėti druską, sirupą ir miltus. Išmaišyti. Turi gautis lipni tešla.
Tešlą uždengti ir palikti 2,5 val.
Pamaišyti tešlą medine lopetėle ir supilti į 2 kvadratines formas, pateptas aliejumi.
Tada uždengti ir dar palaikyti 1 val.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 50-60 min.
INGREDIENTAI:
- 5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės sirupo (cukraus)
- 500 mililitrų vandens
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- šiek tiek aliejaus (patepimui)
- 50 gramų mielių (šviežios)
- 110 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dribsnius užpilti karštu vandeniu (0,5 l).
Mieles ištirpinti 75 g šilto vandens.
Kai dribsnių košelė atvės, supilti mieles, sudėti druską, sirupą ir miltus. Išmaišyti. Turi gautis lipni tešla.
Tešlą uždengti ir palikti 2,5 val.
Pamaišyti tešlą medine lopetėle ir supilti į 2 kvadratines formas, pateptas aliejumi.
Tada uždengti ir dar palaikyti 1 val.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 50-60 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą