• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės sirupo (cukraus)
  • 500 mililitrų vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • šiek tiek aliejaus (patepimui)
  • 50 gramų mielių (šviežios)
  • 110 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dribsnius užpilti karštu vandeniu (0,5 l).
    Mieles ištirpinti 75 g šilto vandens.
    Kai dribsnių košelė atvės, supilti mieles, sudėti druską, sirupą ir miltus. Išmaišyti. Turi gautis lipni tešla.
    Tešlą uždengti ir palikti 2,5 val.
    Pamaišyti tešlą medine lopetėle ir supilti į 2 kvadratines formas, pateptas aliejumi.
    Tada uždengti ir dar palaikyti 1 val.
    Kepti 175 laipsnių orkaitėje 50-60 min.

Autorius: Verutė

INGREDIENTAI:

  • 5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės sirupo (cukraus)
  • 500 mililitrų vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • šiek tiek aliejaus (patepimui)
  • 50 gramų mielių (šviežios)
  • 110 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dribsnius užpilti karštu vandeniu (0,5 l).
    Mieles ištirpinti 75 g šilto vandens.
    Kai dribsnių košelė atvės, supilti mieles, sudėti druską, sirupą ir miltus. Išmaišyti. Turi gautis lipni tešla.
    Tešlą uždengti ir palikti 2,5 val.
    Pamaišyti tešlą medine lopetėle ir supilti į 2 kvadratines formas, pateptas aliejumi.
    Tada uždengti ir dar palaikyti 1 val.
    Kepti 175 laipsnių orkaitėje 50-60 min.

Autorius: Verutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų