REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (esencija)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 kilogramas obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupame ir supjaustome skiltelėmis.
    Kiaušinius ištriname su cukrumi, įlašiname citrinų esencijos ir maišydami supilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Kepimo indą patepame aliejumi, pabarstome džiūvėsėliais ir suverčiame visus obuolius. Ant viršaus supilame tešlą.
    Kepame 190 laipsnių temperatūroje, apie 1 valandą.
    Skanaus!

Autorius: Elinga

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (esencija)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 kilogramas obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupame ir supjaustome skiltelėmis.
    Kiaušinius ištriname su cukrumi, įlašiname citrinų esencijos ir maišydami supilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Kepimo indą patepame aliejumi, pabarstome džiūvėsėliais ir suverčiame visus obuolius. Ant viršaus supilame tešlą.
    Kepame 190 laipsnių temperatūroje, apie 1 valandą.
    Skanaus!

Autorius: Elinga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų