REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 stiklinė salierų (pjaustyti plonais griežiniais)
  • 4 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos (rūpi)
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 5 valgomieji šaukštai pasukų
  • 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (patiekiant)
  • šiek tiek virtų dešrelių (arba vištienos dešrelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.

    Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.

    Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.

    Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 stiklinė salierų (pjaustyti plonais griežiniais)
  • 4 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos (rūpi)
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 5 valgomieji šaukštai pasukų
  • 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (patiekiant)
  • šiek tiek virtų dešrelių (arba vištienos dešrelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.

    Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.

    Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.

    Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų