Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aviečių
- 100 gramų cukraus
- 225 mililitrai vandens
- 200 mililitrų grietinėlės (20% riebumo)
- 200 gramų braškių (trintos su cukrumi)
- 20 gramų želatinos (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatina užpilama 150 ml šalto vandens ir paliekama išbrinkti.
Grietinėlė, 75 ml vandens bei cukrus supilama į puodą ir maišant verdama virš mažos ugnies apie 15 min., kol gaunasi vientisa masė.
Tuomet sudedama išbrinkusi želatina, išmaišoma ir gauta masė supilstoma į formeles.
Padedama nakčiai į šaldytuvą, kad sustingtų.
Kai masė sustingsta, išimama iš formelių, ant viršaus sudedamos trintos braškės ir papuošiame avietėmis.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aviečių
- 100 gramų cukraus
- 225 mililitrai vandens
- 200 mililitrų grietinėlės (20% riebumo)
- 200 gramų braškių (trintos su cukrumi)
- 20 gramų želatinos (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatina užpilama 150 ml šalto vandens ir paliekama išbrinkti.
Grietinėlė, 75 ml vandens bei cukrus supilama į puodą ir maišant verdama virš mažos ugnies apie 15 min., kol gaunasi vientisa masė.
Tuomet sudedama išbrinkusi želatina, išmaišoma ir gauta masė supilstoma į formeles.
Padedama nakčiai į šaldytuvą, kad sustingtų.
Kai masė sustingsta, išimama iš formelių, ant viršaus sudedamos trintos braškės ir papuošiame avietėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą