Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulės faršo
- 0.5 vieneto kiaušinių
- 0.5 vieneto batono (riekės)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- SRIUBAI:
Žiedinių ir gūžinių kopūstų, saliero, bulvių, morkų, pertažolių, krapų. (Naudokite savo mėgstamas daržoves), 2 šaukštai ryžių.
GAMINIMAS:
Į faršą sudėti išmirkytą ir nuspaustą batoną, spirgintą svogūną, maltų pipirų, druskos, grietinės, sviestą, kiaušinį ir išmaišyti. Iš masės daryti apvalius kukulius ir dėti į verdantį pasūdytą vandenį. (Kas nebijo jokių E, gali įdėti sultinio kubelį)
Kartu sudėti ir ryžius.
Paruošti daržovės: nuplauti, supjaustyti kubeliais, kopūstus kvadratėliais, žiedinius išskirstyti žiedeliais, kai baigs virti kukuliai sudėti daržoves ir viską trumpai pavirinti. Sriubą galima balinti rūgščia grietine.
Tai yra sriuba ir antras patiekalas kartu.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulės faršo
- 0.5 vieneto kiaušinių
- 0.5 vieneto batono (riekės)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- SRIUBAI:
Žiedinių ir gūžinių kopūstų, saliero, bulvių, morkų, pertažolių, krapų. (Naudokite savo mėgstamas daržoves), 2 šaukštai ryžių.
GAMINIMAS:
Į faršą sudėti išmirkytą ir nuspaustą batoną, spirgintą svogūną, maltų pipirų, druskos, grietinės, sviestą, kiaušinį ir išmaišyti. Iš masės daryti apvalius kukulius ir dėti į verdantį pasūdytą vandenį. (Kas nebijo jokių E, gali įdėti sultinio kubelį)
Kartu sudėti ir ryžius.
Paruošti daržovės: nuplauti, supjaustyti kubeliais, kopūstus kvadratėliais, žiedinius išskirstyti žiedeliais, kai baigs virti kukuliai sudėti daržoves ir viską trumpai pavirinti. Sriubą galima balinti rūgščia grietine.
Tai yra sriuba ir antras patiekalas kartu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą