INGREDIENTAI:
  -   10 vienetų   krapų (šakelių) 
  -   100 gramų   morkų (mažytės) 
  -   10 vienetų   salierų (stiebai) 
  -   10   kiaulės šoninės (arba kumpis, pailgų gabaliukų) 
  -   100 gramų   svogūnų laiškų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Salierų stiebelius, morkytes, krapus, svogūnų laiškus supjaustome juostelėmis ir paskirstome į lygias dalis.
 
 Kiekvieną dalį apvyniojame šoninės ar kumpio juostele ,suvyniojame į foliją ir apkepame orkaitėje arba lauže.
 
 Skanaus :)   
    Autorius: Rima 
           INGREDIENTAI:
  -   10 vienetų   krapų (šakelių) 
  -   100 gramų   morkų (mažytės) 
  -   10 vienetų   salierų (stiebai) 
  -   10   kiaulės šoninės (arba kumpis, pailgų gabaliukų) 
  -   100 gramų   svogūnų laiškų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Salierų stiebelius, morkytes, krapus, svogūnų laiškus supjaustome juostelėmis ir paskirstome į lygias dalis.
 
 Kiekvieną dalį apvyniojame šoninės ar kumpio juostele ,suvyniojame į foliją ir apkepame orkaitėje arba lauže.
 
 Skanaus :)   
    Autorius: Rima 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI