INGREDIENTAI:
- 300 gramų kopūstų
- 3 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Daržoves sutarkuoti smulkia tarka ir pabarstyti druska.
Suberti džiūvesėlius ir gerai viską išmaišyti.
Supilti išplaktus kiaušinius ir vėl gerai išmaišyti, patogiau minkyti rankomis.
Suformuoti norimo dydžio maltinukus (kukulaičius)
Apkepti keptuvėje su aliejumi, kol gražiai parus.
Išėmus iš keptuvės, kepti orkaitėje apie 10 minučių, kepimo temperatūra 200 C
Padažui:
250 g varškės sūrio
100 ml jogurto be priedų
2 šaukštai smulkintų svogūno laiškų
Visus padažo ingridientus susmulkinti kombainu, plaktuvu iki tyrelės konsistencijos ir palikti valandai pastovėti kambario temperaturoje.
Maltinukai patiekiami su varškės sūrio padažu bei keptomis bulvėmis.
SKANAUS!
Autorius: Monika
INGREDIENTAI:
- 300 gramų kopūstų
- 3 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Daržoves sutarkuoti smulkia tarka ir pabarstyti druska.
Suberti džiūvesėlius ir gerai viską išmaišyti.
Supilti išplaktus kiaušinius ir vėl gerai išmaišyti, patogiau minkyti rankomis.
Suformuoti norimo dydžio maltinukus (kukulaičius)
Apkepti keptuvėje su aliejumi, kol gražiai parus.
Išėmus iš keptuvės, kepti orkaitėje apie 10 minučių, kepimo temperatūra 200 C
Padažui:
250 g varškės sūrio
100 ml jogurto be priedų
2 šaukštai smulkintų svogūno laiškų
Visus padažo ingridientus susmulkinti kombainu, plaktuvu iki tyrelės konsistencijos ir palikti valandai pastovėti kambario temperaturoje.
Maltinukai patiekiami su varškės sūrio padažu bei keptomis bulvėmis.
SKANAUS!
Autorius: Monika
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI