Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 200 gramų daržovių (šaldytos (pvz., morkos, šparaginės pupelės, paprikos, brokoliai, kukurūzai))
- šiek tiek svogūnų laiškų
- 1 stiklinė grikių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos ir šaukšto aliejaus užmaišykite tešlą ir palikite pusvalandžiui pastovėti.
Tada išminkykite ir padalinkite tešlą į graikinio riešuto dudžio rutuliukus.
Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol gražiai pagels.
Likusias daržoves smulkiai supjaustykite, pagardinkite prieskoniais, sudėkite į svogūnų troškinį ir apie 5 min. ant silpnesnės ugnies pakepinkite.
Pakepinus, atvėsinkite.
Paėmę tešlos rutuliuką, suplokite, dėkite šaukštelį daržovių įdaro, užlankstykite ir tarp delnų voliodami suformuokite dailius kukulaičius.
Juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 min.
Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais svogūnų laiškais bei krapais.
Skaniausia valgyti ką tik išvirtus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 200 gramų daržovių (šaldytos (pvz., morkos, šparaginės pupelės, paprikos, brokoliai, kukurūzai))
- šiek tiek svogūnų laiškų
- 1 stiklinė grikių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos ir šaukšto aliejaus užmaišykite tešlą ir palikite pusvalandžiui pastovėti.
Tada išminkykite ir padalinkite tešlą į graikinio riešuto dudžio rutuliukus.
Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol gražiai pagels.
Likusias daržoves smulkiai supjaustykite, pagardinkite prieskoniais, sudėkite į svogūnų troškinį ir apie 5 min. ant silpnesnės ugnies pakepinkite.
Pakepinus, atvėsinkite.
Paėmę tešlos rutuliuką, suplokite, dėkite šaukštelį daržovių įdaro, užlankstykite ir tarp delnų voliodami suformuokite dailius kukulaičius.
Juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 min.
Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais svogūnų laiškais bei krapais.
Skaniausia valgyti ką tik išvirtus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą