REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų daržovių (šaldytos (pvz., morkos, šparaginės pupelės, paprikos, brokoliai, kukurūzai))
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • 1 stiklinė grikių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos ir šaukšto aliejaus užmaišykite tešlą ir palikite pusvalandžiui pastovėti.
    Tada išminkykite ir padalinkite tešlą į graikinio riešuto dudžio rutuliukus.
    Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol gražiai pagels.
    Likusias daržoves smulkiai supjaustykite, pagardinkite prieskoniais, sudėkite į svogūnų troškinį ir apie 5 min. ant silpnesnės ugnies pakepinkite.
    Pakepinus, atvėsinkite.
    Paėmę tešlos rutuliuką, suplokite, dėkite šaukštelį daržovių įdaro, užlankstykite ir tarp delnų voliodami suformuokite dailius kukulaičius.
    Juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 min.
    Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais svogūnų laiškais bei krapais.
    Skaniausia valgyti ką tik išvirtus.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų daržovių (šaldytos (pvz., morkos, šparaginės pupelės, paprikos, brokoliai, kukurūzai))
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • 1 stiklinė grikių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos ir šaukšto aliejaus užmaišykite tešlą ir palikite pusvalandžiui pastovėti.
    Tada išminkykite ir padalinkite tešlą į graikinio riešuto dudžio rutuliukus.
    Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol gražiai pagels.
    Likusias daržoves smulkiai supjaustykite, pagardinkite prieskoniais, sudėkite į svogūnų troškinį ir apie 5 min. ant silpnesnės ugnies pakepinkite.
    Pakepinus, atvėsinkite.
    Paėmę tešlos rutuliuką, suplokite, dėkite šaukštelį daržovių įdaro, užlankstykite ir tarp delnų voliodami suformuokite dailius kukulaičius.
    Juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 min.
    Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais svogūnų laiškais bei krapais.
    Skaniausia valgyti ką tik išvirtus.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų