REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų cukraus
  • 250 gramų cukraus (rudasis)
  • 200 gramų margarino
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 375 gramai kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 100 gramų kokosų (drožlės)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, puse stiklinės pieno ir ištirpintais 75 g margarino.
    Dėti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vanile.
    Viską gerai išplakti.
    Kepti 20 min 200 laipsnių orkaitėje.
    Ar iškepė tikrinti mediniu pagaliuku.
    Viršui rudąjį cukrų sumaišyti su kokoso drožlėm, 0,25 stiklinės pieno ir 125 g tirpinto margarino.
    Šia mase aptepti visą pyrago viršų ir dar dėti į orkaitę 5 minutėms.
    Išėmus iš orkaitės palaukti 20 minučių ir tada pjaustyti.
    Pyragas gaunasi labai purus, drėgnas ir saldus.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų cukraus
  • 250 gramų cukraus (rudasis)
  • 200 gramų margarino
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 375 gramai kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 100 gramų kokosų (drožlės)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, puse stiklinės pieno ir ištirpintais 75 g margarino.
    Dėti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vanile.
    Viską gerai išplakti.
    Kepti 20 min 200 laipsnių orkaitėje.
    Ar iškepė tikrinti mediniu pagaliuku.
    Viršui rudąjį cukrų sumaišyti su kokoso drožlėm, 0,25 stiklinės pieno ir 125 g tirpinto margarino.
    Šia mase aptepti visą pyrago viršų ir dar dėti į orkaitę 5 minutėms.
    Išėmus iš orkaitės palaukti 20 minučių ir tada pjaustyti.
    Pyragas gaunasi labai purus, drėgnas ir saldus.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų