Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, puse stiklinės pieno ir ištirpintais 75 g margarino. Dėti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vanile. Viską gerai išplakti. Kepti 20 min 200 laipsnių orkaitėje. Ar iškepė tikrinti mediniu pagaliuku. Viršui rudąjį cukrų sumaišyti su kokoso drožlėm, 0,25 stiklinės pieno ir 125 g tirpinto margarino. Šia mase aptepti visą pyrago viršų ir dar dėti į orkaitę 5 minutėms. Išėmus iš orkaitės palaukti 20 minučių ir tada pjaustyti. Pyragas gaunasi labai purus, drėgnas ir saldus. Skanaus.
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
350 gramų cukraus
250 gramų cukraus (rudasis)
200 gramų margarino
6 vienetai kiaušinių
375 gramai kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
3/4 stiklinės pieno
100 gramų kokosų (drožlės)
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, puse stiklinės pieno ir ištirpintais 75 g margarino. Dėti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vanile. Viską gerai išplakti. Kepti 20 min 200 laipsnių orkaitėje. Ar iškepė tikrinti mediniu pagaliuku. Viršui rudąjį cukrų sumaišyti su kokoso drožlėm, 0,25 stiklinės pieno ir 125 g tirpinto margarino. Šia mase aptepti visą pyrago viršų ir dar dėti į orkaitę 5 minutėms. Išėmus iš orkaitės palaukti 20 minučių ir tada pjaustyti. Pyragas gaunasi labai purus, drėgnas ir saldus. Skanaus.