Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių
- 800 gramų mesos (kiauliena, jautiena ar kitoks kumpis)
- 6 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti i puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepinti kečupa. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenį ir praskiesti vandeniu kad gautūsi vientisa be gumulėlių tyrelė. Mėsą užpilti pakepintu kečupu, miltų tyrele, suberti itin smulkiai supjaustytus svogūnus, prieskonius, druska. Troškinti ant silpnos ugnies 10-15 min. Pabaigoje įdėti grietinę ir išmaišyti. Skanaus!
Tinka vartoti su karštomis bulvėmis, bulvių koše.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių
- 800 gramų mesos (kiauliena, jautiena ar kitoks kumpis)
- 6 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti i puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepinti kečupa. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenį ir praskiesti vandeniu kad gautūsi vientisa be gumulėlių tyrelė. Mėsą užpilti pakepintu kečupu, miltų tyrele, suberti itin smulkiai supjaustytus svogūnus, prieskonius, druska. Troškinti ant silpnos ugnies 10-15 min. Pabaigoje įdėti grietinę ir išmaišyti. Skanaus!
Tinka vartoti su karštomis bulvėmis, bulvių koše.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą