REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 125 gramai graikinių riešutų
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 320 gramų medaus
  • 150 gramų morkų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 150 gramų obuolių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 2 vienetai apelsinų sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sodos (nugesinta)
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 80 mililitrų aliejaus (be kvapis)
  • 100 gramų razinų
  • 50 gramų kokosų (drožlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį supilame aliejų, medų, 2 apelsinų sultis, 1 aplesino smulkiai sutarkuotą žievelę ir išmaišome.
    Morkas sutarkuojame smulkia tarka, kaip tarkuojame bulves plokštainiui. Morkų tarkę nuspaudžiame ir sultis nupilame. Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka.
    Į skystą masę įmaišome morkų tyrelę ir tarkuotus obuolius.
    Kokoso drožles sumaišome su razinomis, cinamonu, muskatu, sukapotais arba maltais graikiniais riešutais, kakava ir miltais.
    Į tešlą įmaišome birių produktų mišinį. Taip pat į tešlą įmaišome sodą.
    Paskutinis ruošimo etapas: į tešlą įmaišome smulkiai sulaužytą arba sutarkuotą šokoladą.
    Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 50 minučių 180-190° C temperatūros orkaitėje.

Autorius: Dainora

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 125 gramai graikinių riešutų
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 320 gramų medaus
  • 150 gramų morkų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 150 gramų obuolių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 2 vienetai apelsinų sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sodos (nugesinta)
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 80 mililitrų aliejaus (be kvapis)
  • 100 gramų razinų
  • 50 gramų kokosų (drožlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį supilame aliejų, medų, 2 apelsinų sultis, 1 aplesino smulkiai sutarkuotą žievelę ir išmaišome.
    Morkas sutarkuojame smulkia tarka, kaip tarkuojame bulves plokštainiui. Morkų tarkę nuspaudžiame ir sultis nupilame. Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka.
    Į skystą masę įmaišome morkų tyrelę ir tarkuotus obuolius.
    Kokoso drožles sumaišome su razinomis, cinamonu, muskatu, sukapotais arba maltais graikiniais riešutais, kakava ir miltais.
    Į tešlą įmaišome birių produktų mišinį. Taip pat į tešlą įmaišome sodą.
    Paskutinis ruošimo etapas: į tešlą įmaišome smulkiai sulaužytą arba sutarkuotą šokoladą.
    Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 50 minučių 180-190° C temperatūros orkaitėje.

Autorius: Dainora

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų