Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 125 gramai graikinių riešutų
- 4 valgomieji šaukštai kakavos
- 320 gramų medaus
- 150 gramų morkų
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
- 150 gramų obuolių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 2 vienetai apelsinų sulčių
- 2 arbatiniai šaukšteliai sodos (nugesinta)
- 50 gramų juodojo šokolado
- 80 mililitrų aliejaus (be kvapis)
- 100 gramų razinų
- 50 gramų kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį supilame aliejų, medų, 2 apelsinų sultis, 1 aplesino smulkiai sutarkuotą žievelę ir išmaišome.
Morkas sutarkuojame smulkia tarka, kaip tarkuojame bulves plokštainiui. Morkų tarkę nuspaudžiame ir sultis nupilame. Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka.
Į skystą masę įmaišome morkų tyrelę ir tarkuotus obuolius.
Kokoso drožles sumaišome su razinomis, cinamonu, muskatu, sukapotais arba maltais graikiniais riešutais, kakava ir miltais.
Į tešlą įmaišome birių produktų mišinį. Taip pat į tešlą įmaišome sodą.
Paskutinis ruošimo etapas: į tešlą įmaišome smulkiai sulaužytą arba sutarkuotą šokoladą.
Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 50 minučių 180-190° C temperatūros orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 125 gramai graikinių riešutų
- 4 valgomieji šaukštai kakavos
- 320 gramų medaus
- 150 gramų morkų
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
- 150 gramų obuolių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 2 vienetai apelsinų sulčių
- 2 arbatiniai šaukšteliai sodos (nugesinta)
- 50 gramų juodojo šokolado
- 80 mililitrų aliejaus (be kvapis)
- 100 gramų razinų
- 50 gramų kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį supilame aliejų, medų, 2 apelsinų sultis, 1 aplesino smulkiai sutarkuotą žievelę ir išmaišome.
Morkas sutarkuojame smulkia tarka, kaip tarkuojame bulves plokštainiui. Morkų tarkę nuspaudžiame ir sultis nupilame. Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka.
Į skystą masę įmaišome morkų tyrelę ir tarkuotus obuolius.
Kokoso drožles sumaišome su razinomis, cinamonu, muskatu, sukapotais arba maltais graikiniais riešutais, kakava ir miltais.
Į tešlą įmaišome birių produktų mišinį. Taip pat į tešlą įmaišome sodą.
Paskutinis ruošimo etapas: į tešlą įmaišome smulkiai sulaužytą arba sutarkuotą šokoladą.
Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 50 minučių 180-190° C temperatūros orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą