• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 110 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 110 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą su cukrumi maištyti tol, kol cukrus ištirpsta ir gausime vienalytę
    purią masę.
    Įmušti kiaušinį, įlašinti vanilės ekstrakto, išplakti.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska ir suberti į plakinį. Viską gerai išmaišyti.
    Rankomis formuoti graikiško riešuto dydžio rutuliukus, juos apvolioti cukraus ir cinamono mišinyje, dėti į kepimo skardą, lengvai suploti.
    Tarpus tarp sausainių palikti didesnius, nes kepant jie plėsis.
    Kepti iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10-12 minučių.
    Iškeptus nuimti nuo skardos ir atvėsinti.
    Skanaus!

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų