Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 stiklinės cukraus
- 1 ir 1/3 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno (sojų)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 120 gramų sviesto (sojų)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas linų sėmenų (maltos)
- 1.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš anksto įkaitiname orkaitę iki 150 laipsnių temperatūros.
Atskirai sumaišome miltus, kepimo miltelius bei druską.
Kitame dubenyje sumaišome sviestą, cukrų, maltas sėmenis bei tarkuotą citrinos žievelę.
Tuomet viską sudedame į vieną dubenį ir supilame sojos pieną bei citrinų sultis ir išmaišome iki vientisos masės.
Į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą šaukštais dedame tešlą (1 šaukštas - 1 sausainis).
Kepame apie 15-20 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 stiklinės cukraus
- 1 ir 1/3 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno (sojų)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 120 gramų sviesto (sojų)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas linų sėmenų (maltos)
- 1.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš anksto įkaitiname orkaitę iki 150 laipsnių temperatūros.
Atskirai sumaišome miltus, kepimo miltelius bei druską.
Kitame dubenyje sumaišome sviestą, cukrų, maltas sėmenis bei tarkuotą citrinos žievelę.
Tuomet viską sudedame į vieną dubenį ir supilame sojos pieną bei citrinų sultis ir išmaišome iki vientisos masės.
Į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą šaukštais dedame tešlą (1 šaukštas - 1 sausainis).
Kepame apie 15-20 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą