• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 540 gramų sausainių (kvadratiniai)
  • 500 gramų grietinės
  • 200 gramų chalvos (žemės riešutų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite chalvą gabaliukais.
    Sukrėskite į dubenį grietinę ir sutrupinkite chalvą (kuo smulkiau) ir viską gerai išmaišykite.
    Ant padėklo išdėliokite sausainius.
    Trečdalį chalvos kremo užtepkite ant sausainių.
    Taip užpildami kremu, iš viso padarykite tris sluoksnius sausainių, o ant viršaus aptepkite likusiu kremu.
    Nakčiai palikite tortą šaldytuve, kad sausainiai suminkštėtų.
    Prieš valgydami galite papuošti tortą vynuogėmis.
    Skanaus!

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • 540 gramų sausainių (kvadratiniai)
  • 500 gramų grietinės
  • 200 gramų chalvos (žemės riešutų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite chalvą gabaliukais.
    Sukrėskite į dubenį grietinę ir sutrupinkite chalvą (kuo smulkiau) ir viską gerai išmaišykite.
    Ant padėklo išdėliokite sausainius.
    Trečdalį chalvos kremo užtepkite ant sausainių.
    Taip užpildami kremu, iš viso padarykite tris sluoksnius sausainių, o ant viršaus aptepkite likusiu kremu.
    Nakčiai palikite tortą šaldytuve, kad sausainiai suminkštėtų.
    Prieš valgydami galite papuošti tortą vynuogėmis.
    Skanaus!

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų