• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai bazilikų
  • šiek tiek citrinų
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek batono (arba bandelės)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. TGeriausiai tinka prancuziškas ilgas batonas, bet jei turite kitokį, tiks ir jis.
    Taigi, imame indelį, į jį dedame sviestą, aliejų, druskytę, pipiriukus, baziliką, įspaudžiame česnako skilteles bei ketvirtadalį citrinos. Viską gerai išmaišome. Tada supjaustome batoną norima forma griežinėliais ar išilgai ir apšlakstome šiuo mišiniu, pašauname į įkaitintą orkaitę 10 minučių. Labai tinka su sriubomis, sumuštiniams ar šiaip užkandžiams.

Autorius: Elinda

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai bazilikų
  • šiek tiek citrinų
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek batono (arba bandelės)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. TGeriausiai tinka prancuziškas ilgas batonas, bet jei turite kitokį, tiks ir jis.
    Taigi, imame indelį, į jį dedame sviestą, aliejų, druskytę, pipiriukus, baziliką, įspaudžiame česnako skilteles bei ketvirtadalį citrinos. Viską gerai išmaišome. Tada supjaustome batoną norima forma griežinėliais ar išilgai ir apšlakstome šiuo mišiniu, pašauname į įkaitintą orkaitę 10 minučių. Labai tinka su sriubomis, sumuštiniams ar šiaip užkandžiams.

Autorius: Elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų