REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų pupelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 250 gramų dešros (vytinta Biovela)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 2 vienetai burokėlių
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti sultinį iš kiaulienos, išgrėbti mėsą ir prieskonius. Mėsą supjaustyti gabaliukais.
    Burokėlius, supjaustytus šiaudeliais, patroškinti su pomidorų kubeliais (pomidorus galima pakeisti pomidorų padažu).
    Sutarkuotą petražolės šaknį, morką ir svogūną apkepinti svieste.
    Cukinijas supjaustyti kubeliais ir taip pat apkepinti.
    Atskirai išvirti pupeles.
    Į verdantį sultinį sudėti kopūstų šiaudelius, susmulkintą dešrą, supjaustytas bulves ir virti 15-20 min.
    Tada sudėti pupeles su nuoviru, cukinijas, troškintus burokus, svogūnų-morkų-petražolės mišinį, supjaustytus šiaudeliais obuolius ir supjaustytą vieną šviežią pomidorą, prieskonius.
    Patiekti sriubą su mėsos gabaliukais, grietine, petražolėmis.




    --------------------------------------------------------------------------------

Autorius: Lorkė

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų pupelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 250 gramų dešros (vytinta Biovela)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 2 vienetai burokėlių
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti sultinį iš kiaulienos, išgrėbti mėsą ir prieskonius. Mėsą supjaustyti gabaliukais.
    Burokėlius, supjaustytus šiaudeliais, patroškinti su pomidorų kubeliais (pomidorus galima pakeisti pomidorų padažu).
    Sutarkuotą petražolės šaknį, morką ir svogūną apkepinti svieste.
    Cukinijas supjaustyti kubeliais ir taip pat apkepinti.
    Atskirai išvirti pupeles.
    Į verdantį sultinį sudėti kopūstų šiaudelius, susmulkintą dešrą, supjaustytas bulves ir virti 15-20 min.
    Tada sudėti pupeles su nuoviru, cukinijas, troškintus burokus, svogūnų-morkų-petražolės mišinį, supjaustytus šiaudeliais obuolius ir supjaustytą vieną šviežią pomidorą, prieskonius.
    Patiekti sriubą su mėsos gabaliukais, grietine, petražolėmis.




    --------------------------------------------------------------------------------

Autorius: Lorkė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų