REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai mielių
  • 3 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė pieno
  • 200 gramų grybų
  • 200 gramų maltos mėsos
  • 100 gramų sūris

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai mielių
  • 3 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė pieno
  • 200 gramų grybų
  • 200 gramų maltos mėsos
  • 100 gramų sūris

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pieną pašildyti iki kambario temperatūros ir sumaišyti su mielėmis.
  2. Tada berti miltus ir išminkyti tešlą. Ji neturi būti kieta, bet neturi ir lipti prie rankų. Tešlą palikti stovėti šiltai maždaug valandai.
  3. Kol tešla stovi pasidarykime įdarą. Sūrį sutarkuoti smulkiai ir sumaišyti su grybais bei faršu. Pagardinkite įdarą mėgstamais prieskoniais.
  4. Tada tešlą iškočioti, formuoti apvalią formą, dėti įdarą, perlenkti ir suspausti su šakute.
  5. Kai jau padarėte visu čeburekus, juos reikia kepti kol gražiai paruduos ant mažos ugnies. Prie čeburekų puikiai tinka česnakinis padažas arba tiesiog sultinys. Skanaus!

Autorius: Žygimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų