REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną pašildyti iki kambario temperatūros ir sumaišyti su mielėmis.
 - Tada berti miltus ir išminkyti tešlą. Ji neturi būti kieta, bet neturi ir lipti prie rankų. Tešlą palikti stovėti šiltai maždaug valandai.
 - Kol tešla stovi pasidarykime įdarą. Sūrį sutarkuoti smulkiai ir sumaišyti su grybais bei faršu. Pagardinkite įdarą mėgstamais prieskoniais.
 - Tada tešlą iškočioti, formuoti apvalią formą, dėti įdarą, perlenkti ir suspausti su šakute.
 - Kai jau padarėte visu čeburekus, juos reikia kepti kol gražiai paruduos ant mažos ugnies. Prie čeburekų puikiai tinka česnakinis padažas arba tiesiog sultinys. Skanaus!
 
REKLAMA
 
  
