REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 burokėlių
  • 500 gramų pupelių
  • 100 gramų svogūnų
  • 500 gramų paprikų (saldžios)
  • 100 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 burokėlių
  • 500 gramų pupelių
  • 100 gramų svogūnų
  • 500 gramų paprikų (saldžios)
  • 100 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Naudokite iš parduotuvės pirktus jau virtus burokėlius. Pupeles išvirkite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Saldžiąsias paprikas taip pat supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  2. Svogūnus pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Baigdami kepti sudėkite saldžiąsias paprikas. Baigiant kepti sudėti sutarkuotas morkas, supjaustyti saldžiąsias paprikas.
  3. Tada visus ingredientus sudėkite į puodą ir kaitinkite 10 minučių ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami. Tada viską paskirstykite į stiklainius, kuriuos vėliau pasterizuosite bent 20 minučių.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų