REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 lašai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių
  • šiek tiek prieskonių
  • 5 vienetai grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaminame kukulius: faršą sumaišome su prieskoniais, kiaušiniu, durska. Kad būtų tvirtesni, galima įbert kvietinių ar grikinių miltų, džiūvėsėlių.
    Į verdantį vandenį sudėkite nuskustas ir kiek pasmulkintas bulves, grybus, faršo kukulius (kartais dedu tiesiog faršą smulkintą). Pavirus 10 min, sudėkite tarkuotus burokėlius, smulkintą svogūną. Pavirus 7 min. pasūdykite, įdėkite pipirų pagal skonį.

    Skanaus.

Autorius: TM

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 lašai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių
  • šiek tiek prieskonių
  • 5 vienetai grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaminame kukulius: faršą sumaišome su prieskoniais, kiaušiniu, durska. Kad būtų tvirtesni, galima įbert kvietinių ar grikinių miltų, džiūvėsėlių.
    Į verdantį vandenį sudėkite nuskustas ir kiek pasmulkintas bulves, grybus, faršo kukulius (kartais dedu tiesiog faršą smulkintą). Pavirus 10 min, sudėkite tarkuotus burokėlius, smulkintą svogūną. Pavirus 7 min. pasūdykite, įdėkite pipirų pagal skonį.

    Skanaus.

Autorius: TM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų