Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų jautienos faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 lašai vandens
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas burokėlių
- šiek tiek prieskonių
- 5 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gaminame kukulius: faršą sumaišome su prieskoniais, kiaušiniu, durska. Kad būtų tvirtesni, galima įbert kvietinių ar grikinių miltų, džiūvėsėlių.
Į verdantį vandenį sudėkite nuskustas ir kiek pasmulkintas bulves, grybus, faršo kukulius (kartais dedu tiesiog faršą smulkintą). Pavirus 10 min, sudėkite tarkuotus burokėlius, smulkintą svogūną. Pavirus 7 min. pasūdykite, įdėkite pipirų pagal skonį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų jautienos faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 lašai vandens
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas burokėlių
- šiek tiek prieskonių
- 5 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gaminame kukulius: faršą sumaišome su prieskoniais, kiaušiniu, durska. Kad būtų tvirtesni, galima įbert kvietinių ar grikinių miltų, džiūvėsėlių.
Į verdantį vandenį sudėkite nuskustas ir kiek pasmulkintas bulves, grybus, faršo kukulius (kartais dedu tiesiog faršą smulkintą). Pavirus 10 min, sudėkite tarkuotus burokėlius, smulkintą svogūną. Pavirus 7 min. pasūdykite, įdėkite pipirų pagal skonį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą