REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 burokėlių
  • 200 gramų grybų
  • 100 gramų morkų
  • 100 gramų svogūnų
  • 100 gramų pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 burokėlių
  • 200 gramų grybų
  • 100 gramų morkų
  • 100 gramų svogūnų
  • 100 gramų pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite grybus. Sutarkuotas morkas ir kubeliais pjaustytus svogūnus pakepinkite aliejuje. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  2. Tada visus keturis ingredientus sudėkite į puodą, užpilkite pomidorų padažu ir sudėkite visus likusius produktus. Virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies. Nepamirškite maišyti.
  3. Tada sudėkite sriubą į stiklainius ir pasterizuokite pusvalandį.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų