Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai petražolių
- 2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (pakepintos)
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
Apelsino žievelę sutarkuoti ir išspausti sultis.
Iš apelsino sulčių, žievelės, kapotų žalumynų, druskos ir pipirų padaryti užpilą salotoms.
Burokėlius užpilti apelsininiu užpilu ir apibarstyti saulėgrąžomis.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai petražolių
- 2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (pakepintos)
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
Apelsino žievelę sutarkuoti ir išspausti sultis.
Iš apelsino sulčių, žievelės, kapotų žalumynų, druskos ir pipirų padaryti užpilą salotoms.
Burokėlius užpilti apelsininiu užpilu ir apibarstyti saulėgrąžomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą