REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (pakepintos)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
    Apelsino žievelę sutarkuoti ir išspausti sultis.
    Iš apelsino sulčių, žievelės, kapotų žalumynų, druskos ir pipirų padaryti užpilą salotoms.
    Burokėlius užpilti apelsininiu užpilu ir apibarstyti saulėgrąžomis.

Autorius: Vegetarė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (pakepintos)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
    Apelsino žievelę sutarkuoti ir išspausti sultis.
    Iš apelsino sulčių, žievelės, kapotų žalumynų, druskos ir pipirų padaryti užpilą salotoms.
    Burokėlius užpilti apelsininiu užpilu ir apibarstyti saulėgrąžomis.

Autorius: Vegetarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų