Burokėlius supjaustyti šiaudeliais. Apelsino žievelę sutarkuoti ir išspausti sultis. Iš apelsino sulčių, žievelės, kapotų žalumynų, druskos ir pipirų padaryti užpilą salotoms. Burokėlius užpilti apelsininiu užpilu ir apibarstyti saulėgrąžomis.
Autorius: Vegetarė
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai petražolių
2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (pakepintos)
šiek tiek druskos
2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius supjaustyti šiaudeliais. Apelsino žievelę sutarkuoti ir išspausti sultis. Iš apelsino sulčių, žievelės, kapotų žalumynų, druskos ir pipirų padaryti užpilą salotoms. Burokėlius užpilti apelsininiu užpilu ir apibarstyti saulėgrąžomis.