• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 185 gramai tunų (konservuotas)
  • 1 vienetas ryžių (virti (maišeliais))
  • 1 vienetas burokėlių (virtų)
  • šiek tiek žalumynų (krapai, petražolės, svogūnų laškai )
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 185 gramai tunų (konservuotas)
  • 1 vienetas ryžių (virti (maišeliais))
  • 1 vienetas burokėlių (virtų)
  • šiek tiek žalumynų (krapai, petražolės, svogūnų laškai )
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti ir atvėsinti. Burokėlius sutarkuoti burokine tarka arba dar smulkesne. Sudėti ant ryžių. Tuną (geriau gabaliukais, bet tinka ir smulkintas) taip pat sudėti. Pridėti smulkiai supjaustytų krapų, druskos ir pipirų. Išmaišyti. Papuošti petražole arba svogūnų laiškais.

    Skanaus

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų