INGREDIENTAI:
- 0.5 valgomojo šaukšto apelsinų (žievelė)
 - 1 stiklinė pomidorų padažo
 - 900 gramų kiaulės išpjovos
 - šiek tiek druskos
 - 1 valgomasis šaukštas aliejaus
 - 1.5 stiklinės sultinio
 - 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (konservuoti, smulkinti)
 - 8 vienetai tortilijos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Kiaulieną pasūdykite, aptepkite aliejumi, įdėkite į indą ir įkiškite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės. 
Pagaminkite padažą: Į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, apelsino žievelę, čili. Užvirkite ir virinkite pusė valandos, kol sultinys pradės tirštėti.
Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant labai silpnos ugnies.
Tortilas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos tortilos uždėkite pagamintos iš mėsos masės ir susukite.
Patiekite su guakamole (žr. meksikietiškus patiekalus), grietine ir troškintomis raudonomis pupelėmis. 
REKLAMA
 
  
