Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žalias bulves nuskutame. Į aliejuje įkaitusią keptuvę supilame supjaustytas kubeliais bulves. Bulves pjaustant laužkite. Taip kepant išsiskiria sultys. Kepkite 10-15 min. Nepamirškite į keptas bulves sudėti griežinėliais pjaustytą svogūną, svogūno laiškus. Kiaušinį išplakite su druska ar kitais prieskoniais. Bulves 5 min. atvėsinkite, o vėliau supilkite į kiaušinio plakinį, išmaišykite. Palaukite 10 min. Vėl pilkite į keptuvę ir kiekvieną pusę, ant silpnos ugnies, kepkite apie 10 min. Pagardinkite kečupu ar keptos šoninės pjautiniais. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žalias bulves nuskutame. Į aliejuje įkaitusią keptuvę supilame supjaustytas kubeliais bulves. Bulves pjaustant laužkite. Taip kepant išsiskiria sultys. Kepkite 10-15 min. Nepamirškite į keptas bulves sudėti griežinėliais pjaustytą svogūną, svogūno laiškus. Kiaušinį išplakite su druska ar kitais prieskoniais. Bulves 5 min. atvėsinkite, o vėliau supilkite į kiaušinio plakinį, išmaišykite. Palaukite 10 min. Vėl pilkite į keptuvę ir kiekvieną pusę, ant silpnos ugnies, kepkite apie 10 min. Pagardinkite kečupu ar keptos šoninės pjautiniais. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą