Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių (košė)
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 150 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka.
Į bulvių košę suberti tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinį ir sudėti miltus. Gerai viską išmaišyti. Iš bulvinės tešlos suformuoti kamuoliukus ir apvolioti juos džiūvėsėliuose.
Kepti kroketus aliejuje arba orkaitėje.
Patiekti kroketus su baltu padažu (grietinė, majonezas, smulkinti krapai).
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių (košė)
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 150 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka.
Į bulvių košę suberti tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinį ir sudėti miltus. Gerai viską išmaišyti. Iš bulvinės tešlos suformuoti kamuoliukus ir apvolioti juos džiūvėsėliuose.
Kepti kroketus aliejuje arba orkaitėje.
Patiekti kroketus su baltu padažu (grietinė, majonezas, smulkinti krapai).
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą