REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų voveraičių
  • 1 stiklinė grietinės (liesesnė)
  • 1 stiklinė sultinio
  • 200 gramų mesos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustom kubeliais, apibarstyti druska, įpilti truputį aliejaus, apmaišyti ir sudėti į kepimo indą. Dedam į karštą orkaitę, kad truputį apkeptų. Tuo tarpu pasiruošiam užpilą. Ant keptuves pakepinam juostelėm papajaustytą mėsą (aš naudojau vištieną, bet galima ir kokios turite) tarkuotą morką, voveraites, kubeliais pjaustytus pomidorus. Pagardinam prieskoniais. Viską kepinam keletą minučių, kad suminkštėtų, bet iki galo neiškeptų, pabaigoje užpilam sultinio, apmaišom. Ir viską užpilam ant jau apkeptų bulvių. Ir viską kepam apie 15-20 min. Kiaušinius išplakam kartu su grietinę ir viską užpilam ant užkelpėlės ir dar pakepam keletą minučių.

Autorius: rm

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų voveraičių
  • 1 stiklinė grietinės (liesesnė)
  • 1 stiklinė sultinio
  • 200 gramų mesos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustom kubeliais, apibarstyti druska, įpilti truputį aliejaus, apmaišyti ir sudėti į kepimo indą. Dedam į karštą orkaitę, kad truputį apkeptų. Tuo tarpu pasiruošiam užpilą. Ant keptuves pakepinam juostelėm papajaustytą mėsą (aš naudojau vištieną, bet galima ir kokios turite) tarkuotą morką, voveraites, kubeliais pjaustytus pomidorus. Pagardinam prieskoniais. Viską kepinam keletą minučių, kad suminkštėtų, bet iki galo neiškeptų, pabaigoje užpilam sultinio, apmaišom. Ir viską užpilam ant jau apkeptų bulvių. Ir viską kepam apie 15-20 min. Kiaušinius išplakam kartu su grietinę ir viską užpilam ant užkelpėlės ir dar pakepam keletą minučių.

Autorius: rm

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų