Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek paprikų (saldžioji)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 200 mililitrų pieno
- 125 mililitrai grietinėlės
- 2 saujos sūris (sutarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 25 gramai sviesto
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
- 450 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves supjaustyti griežinėliais, jas pagardinti žalumynais (krapais, petražolėmis) ir žiupsneliu druskos.
Morkas su svogūnu patroškinti keptuvėje.
Vištienos faršą sumaišyti su prieskoniais (druska, pipirais, saldžiąja paprika). Paėmus kepimo indą, jį ištepti riebalais–sviestu, ir sudėti ingredientus sluoksniuojant: bulves, morkas, faršą, pabarstyti fermentiniu sūriu, ant viršaus vėl bulvės. Užpilti grietinėlės ir pieno mišiniu.
Kepimo indą uždengti folija ir pašauti į 190 laipsnių orkaitę 45 min.
Po to nuimti foliją ir orkaitėje palikti kepti dar apie 20-25 min., kol bulvės apskrus ir pasidarys minkštos (viršutinės). Baigiant kepti ant viršaus sudėti sūrį. Skanaus !!!
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek paprikų (saldžioji)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 200 mililitrų pieno
- 125 mililitrai grietinėlės
- 2 saujos sūris (sutarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 25 gramai sviesto
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
- 450 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves supjaustyti griežinėliais, jas pagardinti žalumynais (krapais, petražolėmis) ir žiupsneliu druskos.
Morkas su svogūnu patroškinti keptuvėje.
Vištienos faršą sumaišyti su prieskoniais (druska, pipirais, saldžiąja paprika). Paėmus kepimo indą, jį ištepti riebalais–sviestu, ir sudėti ingredientus sluoksniuojant: bulves, morkas, faršą, pabarstyti fermentiniu sūriu, ant viršaus vėl bulvės. Užpilti grietinėlės ir pieno mišiniu.
Kepimo indą uždengti folija ir pašauti į 190 laipsnių orkaitę 45 min.
Po to nuimti foliją ir orkaitėje palikti kepti dar apie 20-25 min., kol bulvės apskrus ir pasidarys minkštos (viršutinės). Baigiant kepti ant viršaus sudėti sūrį. Skanaus !!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą