REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 stiklinė krakmolo
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek porų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • 600 gramų dešros (karšto rūkymo)
  • šiek tiek kiaulės šoninės (šviežia)
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto
  • 300 gramų lydyto sūrio (rūkytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, atšaldyti. Nulupti ir sumalti.
    Į bulvių masę sudėti miltus, krakmolą, manų kruopas, kiaušinius, prieskonius. Išminkyti tešlą.
    Dešrą supjaustyti nedideliais kubeliais, pakepinti su porais bei česnakais ir atvėsinti
    Sūrį supjaustyti tokio pat dydžio kubeliais kaip ir dešra.
    Viską apmaišyti ir įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo.
    Iš bulvių tešlos daryti kukuliukus ir į vidų dėti po šaukštelį įdaro.
    Virti pasūdytame vandenyje.
    Padažui supjaustyti šoninę nedideliais kubeliais ir pakepinti.
    Į tą pačią keptuvę dėti sviestą, paprikas, pomidorus (gali būti ir konservuoti), porus.
    Kai jau viskas bus apkepę, dėti porą šaukštų miltų, po truputį supilti pieną ir vandens pilti tiek, kad gautųsi norimo tirštumo padažas.
    Skanaus.

Autorius: Raimonda

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 stiklinė krakmolo
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek porų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • 600 gramų dešros (karšto rūkymo)
  • šiek tiek kiaulės šoninės (šviežia)
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto
  • 300 gramų lydyto sūrio (rūkytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, atšaldyti. Nulupti ir sumalti.
    Į bulvių masę sudėti miltus, krakmolą, manų kruopas, kiaušinius, prieskonius. Išminkyti tešlą.
    Dešrą supjaustyti nedideliais kubeliais, pakepinti su porais bei česnakais ir atvėsinti
    Sūrį supjaustyti tokio pat dydžio kubeliais kaip ir dešra.
    Viską apmaišyti ir įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo.
    Iš bulvių tešlos daryti kukuliukus ir į vidų dėti po šaukštelį įdaro.
    Virti pasūdytame vandenyje.
    Padažui supjaustyti šoninę nedideliais kubeliais ir pakepinti.
    Į tą pačią keptuvę dėti sviestą, paprikas, pomidorus (gali būti ir konservuoti), porus.
    Kai jau viskas bus apkepę, dėti porą šaukštų miltų, po truputį supilti pieną ir vandens pilti tiek, kad gautųsi norimo tirštumo padažas.
    Skanaus.

Autorius: Raimonda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų