REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3/5 kilogramo bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų jautienos faršo
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susitarkuojame morką, susipjaustome svogūną ir pakepiname ant aliejaus.
    Bulves nulupame ir sutarkuojame.
    Mėsą sumaišome su pakepintais svogūnais, morkomis, pridedame prieskonių ir išmaišome.
    Tarkuotas bulves pasūdome ir sumaišome su miltais.
    Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame po šaukštą bulvių tarkių, tada truputį mėsos ir vėl bulvių tarkių.
    Kai viena pusė apkepa apverčiame ir apkepame kitą pusę.
    Kepame ant silpnos ugnies.
    Skanaus.

Autorius: Julia

INGREDIENTAI:

  • 3/5 kilogramo bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų jautienos faršo
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susitarkuojame morką, susipjaustome svogūną ir pakepiname ant aliejaus.
    Bulves nulupame ir sutarkuojame.
    Mėsą sumaišome su pakepintais svogūnais, morkomis, pridedame prieskonių ir išmaišome.
    Tarkuotas bulves pasūdome ir sumaišome su miltais.
    Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame po šaukštą bulvių tarkių, tada truputį mėsos ir vėl bulvių tarkių.
    Kai viena pusė apkepa apverčiame ir apkepame kitą pusę.
    Kepame ant silpnos ugnies.
    Skanaus.

Autorius: Julia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų