• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 7 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės nuskutamos, sutarkuojamos, avižiniai dribsniai užpilami šiltu vandeniu keletui minučių, kad išbrinktų.
    Į tarkius įmušami kiaušiniai, pilamas kefyras, miltai, druska, supjaustomas svogūnas (kam nepatinka galima ir nedėti) ir sudedami dribsniai.
    Išmaišoma ir kepama kaip įprastai keptuvėje su aliejumi.
    Patiekiama su daržovėmis ar tiesiog mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 7 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės nuskutamos, sutarkuojamos, avižiniai dribsniai užpilami šiltu vandeniu keletui minučių, kad išbrinktų.
    Į tarkius įmušami kiaušiniai, pilamas kefyras, miltai, druska, supjaustomas svogūnas (kam nepatinka galima ir nedėti) ir sudedami dribsniai.
    Išmaišoma ir kepama kaip įprastai keptuvėje su aliejumi.
    Patiekiama su daržovėmis ar tiesiog mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų