Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- šiek tiek bazilikų
- 2 vienetai citrinų
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 valgomieji šaukštai acto (aviečių)
- 1 stiklinė jogurto (natūralus)
- 8 vienetai krevečių be kevalo (virtos)
- 300 gramų braškių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Braškes perpjauti per pusę.
Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę. Iš abiejų citrinų išspausti sultis.
Avokadą nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir aplaistyti citrinos sultimis.
Braškes, avokadą kartu su krevetėmis sudėti į salotinę lėkštę.
Sumaišyti actą, aliejų, druską ir žiupsnelį cukraus. Gautu padažu aplaistyti salotas.
Jogurtą sumaišyti su citrinos žievele ir užpilti ant salotų.
Salotas papuošti baziliku.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- šiek tiek bazilikų
- 2 vienetai citrinų
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 valgomieji šaukštai acto (aviečių)
- 1 stiklinė jogurto (natūralus)
- 8 vienetai krevečių be kevalo (virtos)
- 300 gramų braškių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Braškes perpjauti per pusę.
Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę. Iš abiejų citrinų išspausti sultis.
Avokadą nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir aplaistyti citrinos sultimis.
Braškes, avokadą kartu su krevetėmis sudėti į salotinę lėkštę.
Sumaišyti actą, aliejų, druską ir žiupsnelį cukraus. Gautu padažu aplaistyti salotas.
Jogurtą sumaišyti su citrinos žievele ir užpilti ant salotų.
Salotas papuošti baziliku.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą