Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 0.5 litro kefyro
- 1/4 stiklinės vandens (karštas)
- šiek tiek braškių
- 1.5 valgomojo šaukšto želatinos
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užpilti karštu vandeniu ir maišyti, kol ištirps. Cukrų išmaišyti su kefyru, įmaišyti želatiną. Braškes supjaustyti, suberti į formeles ir užpilti kefyru. Išpilstyti į indelius ir dėti į šaldytuvą bent porai val., kad sustingtų. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 0.5 litro kefyro
- 1/4 stiklinės vandens (karštas)
- šiek tiek braškių
- 1.5 valgomojo šaukšto želatinos
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užpilti karštu vandeniu ir maišyti, kol ištirps. Cukrų išmaišyti su kefyru, įmaišyti želatiną. Braškes supjaustyti, suberti į formeles ir užpilti kefyru. Išpilstyti į indelius ir dėti į šaldytuvą bent porai val., kad sustingtų. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą