Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų cukraus
- 4 valgomieji šaukštai krakmolo
- 1.5 litro pieno
- 350 mililitrų sirupo (braškių)
- 400 gramų sausainių
- 500 gramų varškės
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškė ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Į mažą puodelį įpilame šiek tiek šalto pieno ir jame išmaišome krakmolą, o likusį pieną viriname.
Į pavirintą pieną supilame piene išmaišytą krakmolą.
Karštą pieno kisielių supilame ant varškės, gerai išmaišome ir šiek tiek pravėsus supilame braškių sirupą bei vėl viską išmaišome.
Apvalios formos dugną išklojame sausainiais ir ant jų pilame pagaminta varškės kremą.
Dedame į šaldytuvą 4 valandoms ir ragaujame.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 300 gramų cukraus
- 4 valgomieji šaukštai krakmolo
- 1.5 litro pieno
- 350 mililitrų sirupo (braškių)
- 400 gramų sausainių
- 500 gramų varškės
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškė ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Į mažą puodelį įpilame šiek tiek šalto pieno ir jame išmaišome krakmolą, o likusį pieną viriname.
Į pavirintą pieną supilame piene išmaišytą krakmolą.
Karštą pieno kisielių supilame ant varškės, gerai išmaišome ir šiek tiek pravėsus supilame braškių sirupą bei vėl viską išmaišome.
Apvalios formos dugną išklojame sausainiais ir ant jų pilame pagaminta varškės kremą.
Dedame į šaldytuvą 4 valandoms ir ragaujame.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą