REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tuną, nupylus skystį, sumaigykite šakute. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Česnaką susmulkinkite. Taip pat susmulkinkite ir svogūno laiškus. Įdėkite majonezo, žalumynų ir išmaišykite.
 - Kiekvieno pomidoro viršutinės dalį nupjaukite ir perpjaukite pusiau. Iš kitos pusės išimkite sėklas.
 - Į kiekvieną pomidorą įdėkite paruošto įdaro. Ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršūnėles tarsi sparnelius, o ant jų sudėkite majonezo taškelius. Iš gvazdikėlių padarykite akytes. Sudėkite į salotomis išklotą lėkštę.
 
REKLAMA
 
  
