REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų tunų (konservuotas, savo sultyse)
  • 2 vienetai kiaušinių (viorti)
  • 500 gramų pomidorų pastos (pailgi)
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek gvazdikėlių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų tunų (konservuotas, savo sultyse)
  • 2 vienetai kiaušinių (viorti)
  • 500 gramų pomidorų pastos (pailgi)
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek gvazdikėlių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tuną, nupylus skystį, sumaigykite šakute. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Česnaką susmulkinkite. Taip pat susmulkinkite ir svogūno laiškus. Įdėkite majonezo, žalumynų ir išmaišykite.
  2. Kiekvieno pomidoro viršutinės dalį nupjaukite ir perpjaukite pusiau. Iš kitos pusės išimkite sėklas.
  3. Į kiekvieną pomidorą įdėkite paruošto įdaro. Ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršūnėles tarsi sparnelius, o ant jų sudėkite majonezo taškelius. Iš gvazdikėlių padarykite akytes. Sudėkite į salotomis išklotą lėkštę.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų