Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 50 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ruduo puikus metas. Soduose užderėję obuoliai nejučiom atsiduria kiekvieno iš mūsų virtuvėje, garnyrai, pyragai, salotos – tinka viskam. Šį kart siūlau skanius, paprastučius pusryčių blynus.
Užmaišome tešlą, nusiplauname, nulupame obuolius ir supjaustome plonomis riekelėmis. Apibarstome cinamonu ir cukrumi jei obuoliai rūgštoki.
Į ikaitintą keptuvę pilame tešlos, dedame obuolio ir užpilame tešla. Apkepame iš abiejų pusių kol apskrunda.
Tiekiame su mėgiama uogiene. Mum skaniausia su grietine ir cukrumi.
Štai ir viskas. Skanių pusryčių!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 50 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ruduo puikus metas. Soduose užderėję obuoliai nejučiom atsiduria kiekvieno iš mūsų virtuvėje, garnyrai, pyragai, salotos – tinka viskam. Šį kart siūlau skanius, paprastučius pusryčių blynus.
Užmaišome tešlą, nusiplauname, nulupame obuolius ir supjaustome plonomis riekelėmis. Apibarstome cinamonu ir cukrumi jei obuoliai rūgštoki.
Į ikaitintą keptuvę pilame tešlos, dedame obuolio ir užpilame tešla. Apkepame iš abiejų pusių kol apskrunda.
Tiekiame su mėgiama uogiene. Mum skaniausia su grietine ir cukrumi.
Štai ir viskas. Skanių pusryčių!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą