SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 1 stiklinė ryžių
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 litro pieno
- 0.5 litro vandens
- 1/4 arbatinio šaukštelio sodos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų mesos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Inde sumaišyti pieną, vandenį, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską, sodą ir miltus. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
Išvirti mėsą ir ją sumalti. Mėsą sumaišyti su ryžiais ir pipirais, įpilti truputį sultinio, kad įdaras nebūtų sausas.
Iš tešlos iškepti blynus: vieną pusę gerai iškepti, kitą - kelias sekundes.
Gerai iškeptą pusę patepti sviestu, sudėti įdarą ir suvynioti.
Prieš valgį, blynelius su įdaru pakepti aliejuje.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 1 stiklinė ryžių
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 litro pieno
- 0.5 litro vandens
- 1/4 arbatinio šaukštelio sodos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų mesos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Inde sumaišyti pieną, vandenį, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską, sodą ir miltus. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
Išvirti mėsą ir ją sumalti. Mėsą sumaišyti su ryžiais ir pipirais, įpilti truputį sultinio, kad įdaras nebūtų sausas.
Iš tešlos iškepti blynus: vieną pusę gerai iškepti, kitą - kelias sekundes.
Gerai iškeptą pusę patepti sviestu, sudėti įdarą ir suvynioti.
Prieš valgį, blynelius su įdaru pakepti aliejuje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą