Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 mililitrų kvietinių miltų
- šiek tiek dešrelių
- 50 mililitrų pieno
- šiek tiek pomidorų padažo (Daumantų tradisinis)
- šiek tiek pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite skystą lietinių blynų tešlą iš kiaušinių, miltų, druskos ir pieno. Iškepkite blynus. Lėkštutėje ties blyno viduriu sudėliokite dešreles (perpjautas per puse ir tas puses į dvi plokščias dalis), o ant jų milimetro storio riekelę sūrio. Sulankstykite blyną iš kraštų, kad gautųsi keturkampis ir apkepinkite keptuvėje su aliejumi ir trupučiu sviesto. Užsidėkite pomidorų padažo ir... skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 mililitrų kvietinių miltų
- šiek tiek dešrelių
- 50 mililitrų pieno
- šiek tiek pomidorų padažo (Daumantų tradisinis)
- šiek tiek pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite skystą lietinių blynų tešlą iš kiaušinių, miltų, druskos ir pieno. Iškepkite blynus. Lėkštutėje ties blyno viduriu sudėliokite dešreles (perpjautas per puse ir tas puses į dvi plokščias dalis), o ant jų milimetro storio riekelę sūrio. Sulankstykite blyną iš kraštų, kad gautųsi keturkampis ir apkepinkite keptuvėje su aliejumi ir trupučiu sviesto. Užsidėkite pomidorų padažo ir... skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą