Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų moliūgų (stambiai tarkuoti)
- 1 vienetas morkų (smulkiai tarkuotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų dešrelių
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (daržovėms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirkite trynius nuo baltymų. Tada iš trynių, pieno ir miltų užmaišykite tešlą.
Į tešlą sudėkite stambiai tarkuotą moliūgą, smulkiai sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną ir supjaustytas dešreles. Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais.
Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite įkaitintame aliejuje.
Blynus valgykite su grietine.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų moliūgų (stambiai tarkuoti)
- 1 vienetas morkų (smulkiai tarkuotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų dešrelių
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (daržovėms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirkite trynius nuo baltymų. Tada iš trynių, pieno ir miltų užmaišykite tešlą.
Į tešlą sudėkite stambiai tarkuotą moliūgą, smulkiai sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną ir supjaustytas dešreles. Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais.
Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite įkaitintame aliejuje.
Blynus valgykite su grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą