REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų moliūgų (stambiai tarkuoti)
  • 1 vienetas morkų (smulkiai tarkuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 gramų dešrelių
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (daržovėms)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Tada iš trynių, pieno ir miltų užmaišykite tešlą.

    Į tešlą sudėkite stambiai tarkuotą moliūgą, smulkiai sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną ir supjaustytas dešreles. Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais.

    Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite įkaitintame aliejuje.

    Blynus valgykite su grietine.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų moliūgų (stambiai tarkuoti)
  • 1 vienetas morkų (smulkiai tarkuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 gramų dešrelių
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (daržovėms)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Tada iš trynių, pieno ir miltų užmaišykite tešlą.

    Į tešlą sudėkite stambiai tarkuotą moliūgą, smulkiai sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną ir supjaustytas dešreles. Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais.

    Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite įkaitintame aliejuje.

    Blynus valgykite su grietine.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų