REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1.5 valgomojo šaukšto margarino
- šiek tiek petražolių (lapeliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 320 gramų jautienos (filė)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 80 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio.
Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug).
Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai.
Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies.
Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės.
Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1.5 valgomojo šaukšto margarino
- šiek tiek petražolių (lapeliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 320 gramų jautienos (filė)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 80 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio.
Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug).
Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai.
Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies.
Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės.
Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą