Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 300 gramų kopūstų (švieži)
- 3 vienetai laurų lapų (lapai)
- 200 gramų morkų
- 200 gramų svogūnų
- 800 gramų jautienos
- 1 arbatinis šaukštelis acto (6%)
- 200 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 400 gramų burokėlių
- šiek tiek žalumynų
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą su vandeniu (turi būti 2-2,5l vandens) dėti gabalą jautienos ir virti 1,5 val.
Po to mėsą atvėsinti ir supjaustyti kubeliais. Supjaustytus mėsos gabaliukus atgal sudėti į sultinį.
Susmulkinti svogūnus, morkas sutarkuoti. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o burokėlius juostelėmis.
Įkaitinkite keptuvėje aliejaus (3-4 šaukštus), sudėkite burokėlius, įmaišykite actą, pomidorų pastą ir maišant kepinkite 5-7 min.
Kitoje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas, kol gražiai pagels t.y. ~ 5 min.
Bulves nulupkite ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir sudėkite į sultinį.
Įdėkite prieskonių, kopūstus ir virkite 5 min.
Po to sudėkite kepintus burokėlius ir virkite dar 10 min.
Pridėkite svogūnų, morkų, smulkintų dešrelių, prieskonių, įspauskite česnako ir virkite dar 15-20 min.
Kai supilstysite sriubą į lėkštes apibarstykite šviežiais žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 300 gramų kopūstų (švieži)
- 3 vienetai laurų lapų (lapai)
- 200 gramų morkų
- 200 gramų svogūnų
- 800 gramų jautienos
- 1 arbatinis šaukštelis acto (6%)
- 200 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 400 gramų burokėlių
- šiek tiek žalumynų
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą su vandeniu (turi būti 2-2,5l vandens) dėti gabalą jautienos ir virti 1,5 val.
Po to mėsą atvėsinti ir supjaustyti kubeliais. Supjaustytus mėsos gabaliukus atgal sudėti į sultinį.
Susmulkinti svogūnus, morkas sutarkuoti. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o burokėlius juostelėmis.
Įkaitinkite keptuvėje aliejaus (3-4 šaukštus), sudėkite burokėlius, įmaišykite actą, pomidorų pastą ir maišant kepinkite 5-7 min.
Kitoje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas, kol gražiai pagels t.y. ~ 5 min.
Bulves nulupkite ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir sudėkite į sultinį.
Įdėkite prieskonių, kopūstus ir virkite 5 min.
Po to sudėkite kepintus burokėlius ir virkite dar 10 min.
Pridėkite svogūnų, morkų, smulkintų dešrelių, prieskonių, įspauskite česnako ir virkite dar 15-20 min.
Kai supilstysite sriubą į lėkštes apibarstykite šviežiais žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą