REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (sluoksniuota)
  • 50 gramų sūris (feta)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 gabalai brokolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (sluoksniuota)
  • 50 gramų sūris (feta)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 gabalai brokolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuota tešla atšildoma, šiek tiek iškočiojama. Iš kiekvieno lapelio turi gautis po 3 kvadratėlius.
  2. Brokolio galveles supjaustyti.
  3. Svogūną ir česnako skilteles smulkiai supjaustyti ir apkepti, kai pagels, sudėti brokolius ir apkepti 2 min.
  4. Kol keps, susistrupinti fetos sūrį, įmušti kiaušinį, įberti šiek tiek druskos.
  5. Gerai išmaišyti. Kai baigs kepti svogūnai ir brokoliai, juos palikti ataušti, o tada suversti ant fetos. Išmaišyti.
  6. Šį įdarą sudėti ant tešlos lapelių, suformuoti norimą formą. Iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 min, paskui nustatyti 150 ir kepti dar 5 min. Skaniausios – karštos bandelės.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų